Receptet/Hur gjorde jag: Jag följde bara receptet som vi använde fast bytte ut mjölet mot glutenfritt mjöl istället.
Ändringar i receptet: Jag bytte då ut mjölet som jag skrev här ovanför mot ett annat. Jag valde också att bara göra chokladmuffins istället för vanilj eller något annat som jag hade gjort någon gång innan.
Viktigt att tänka på: Håll koll på när dom är i ugnen så att dom inte blir för brända eller inte klara alls. Häll även i rätt mått på ingredienserna så att dom inte kommer att smaka illa eller något när dom är klara.
Råd och tips: Häll i alla smaktillsatser som du vill ha i smeten så att dom kan blandas med varandra och blir en bra kombination.
Jag jobbade med: Millie.
Vi jobbade i kök nummer: 2.
Eftersyssla: Torka borden.
Utvärdering: Dom blev väl bra. Smeten blev väl sådär för att den var ganska svår att röra i och arbeta med. Men muffinsarna blev goda, färgen blev också bra och konsistensen blev superbra den med :). Det blev inte som jag tänkte för trodde att smeten skulle bli bättre och lättare att jobba med men muffinsarna trodde jag skulle bli bra och det blev dom. Överraskningen blev smaken, för att jag älskar verkligen chokladmuffins och eftersom att det var den smaken på muffinsarna så tyckte jag väldigt mycket om dom.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar