onsdag 25 februari 2015

Bikarbonatsfrallor

Detta gjorde jag: Bikarbonatsfrallor.

Receptet/hur gjorde jag:
Ändringar i receptet: Jag använde ett annat recept på grund utav att jag inte kunde använda det första receptet. Då blev det även andra mjöl o.s.v.

Viktigt att tänka på: Följ receptet noga så att konsistensen på bullarna blir bra och att dom inte blir för hårda eller mjuka sedan när dom ska in i ugnen. 

Råd & tips: Ni kan dekorera med flera olika frön om ni vill. Jag använde inga frön på grund utav att jag glömde och tänkte inte på det. 

Jag jobbade med: Mig själv.

Jag jobbade i kök nummer: 3.

Eftersysslan: Byta och slänga soppåsen.

Utvärdering: Bullarna blev sådär. Dom smakade lite konstigt, men dom gick ändån att äta. Konsistensen blev bra men färgen blev inte heller så bra. Det blev inte som jag tänkte för att förra gången jag gjorde dessa så blev dom mycket bättre. Det blev inte speciellt någon överraskning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar