Receptet/Hur gjorde jag: Jag följde bara receptet som står här nedan. Fast jag gjorde inte fyllningen som det stod, utan jag bara strödde på ingedienserna (socker, margarin, kanel och vaniljsocker) på degen och sedan rullade ihop den som jag själv ville.
Ändringar i receptet: Jag hällde i lite mindre av ingredienserna i degen eller lättare sagt delade receptet lite, för att jag jobbade själv pga att jag skulle ha ett annat mjöl än dom andra.
Viktigt att tänka på: Passa bullarna när dom jäser under bakduken och ligger inne i ugnen för att dom inte ska bli förstörda brända eller inte klara. Tänk även på att hälla i rätt mängd med ingredienser i bulldegen.
Råd och tips: Man kan blanda i både vanilj och kanel i bulldegen om man vill. Men man får känna efter smaken och vad man gillar. Prova också någon gång att göra en egen fyllning istället för att följa något recept till en fyllning som redan finns. Man kan också strö på med en krossad och vispad äggula och pärlsocker på bullarna om man gillar det.
Jag jobbade med: Mig själv.
Jag jobbade i kök nummer: 6.
Eftersysslan: Ställa upp alla stolar på bordet.
Utvärdering: Dom blev bra och goda, konsistensen blev superbra och färgen blev gyllenbrun och glänste. Det blev inte som jag tänkte för att jag trodde att dom inte skulle bli så bra som dom blev för att dom förra för två år sedan blev alldeles för torra och konstiga. Smaken på bullarna blev som en överraskning, men jag kanske skulle hällt i lite mera av fyllningen i för att jag vågade inte ta så mycket. Men smaken blev även bra för det.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar